понеділок, 20 березня 2017 р.

Обласні зональні змагання з волейболу

       
  18 березня 2017 року в смт. Новоархангельськ пройшли обласні зональні змагання з волейболу серед школярів загальноосвітніх навчальних закладів Кіровоградської області. Хотілося б відзначити те, що вперше за багато років в даних змаганнях взяли участь всі шість районів західної зони як серед дівчат так і серед юнаків. Традиційно змагання розпочалися з параду відкриття. Змагання обслуговували кваліфіковані судді в складі: головний суддя – Гочаренко О.Г., Секретар – Ткаченко В.М., судді – Каушан Я.І., Розливан М.В., Мелещенко Ю.В., Дем'яненко О.Л. , Рудь В.М., Рудь О.А.
Серед дівчат і юнаків команди були розподілені на дві підгрупи: група «А» дівчата – Новоархангельський район, Вільшанський район, Добровеличківський район, група «Б» дівчата – Гайворонський район, Благовіщенський район, Голованівський район. Найсильнішими лідерами груп виявилися дівчата Благовіщенського та Новоархангельського районів які і розіграли фінальну гру за І місце та вихід із групи, де перемогу з рахунком 2:0 одержала команда Новоархангельського району. За ІІІ-ІУ місце в західній зоні змагалися представники Добровеличківського та Гайворонського районів, де перемогу отримали добровеличківці. 5 місце у представників Вільшанського району, 6 місце за голованівською дружиною дівчат.
До групи «А» у юнаків потрапили команди  Голованівського, Новоархангельського та Благовіщенського районів. До групи «Б» - Гайворонський, Вільшанський та Добровеличківський район.  Впевнено та без поразок лідерами груп у юнаків стали команди Новоархангельського та Добровеличківського району. У фінальній зустрічі добровеличківці поступилися новоархангельчанам з рахунком 2:0. ІІІ місце здобула команда Голованівського району впевнено перегравши представників Гайворонського району з рахунком 2:0. За 5 місце Благовіщенський район поступився Вільшанському з рахунком 2:1. Таким чином шкільний волейбол західної зони Кіровоградської області на фінальній частині змагань обласної Спартакіади школярів сезону 2017 року представлятимуть і дівчата і юнаки з Новоархангельського району, підопічні Дядюх Л.О. та Рудя В.М. відповідно.

         Незважаючи на перемогу Новоархангельського району, хотілося б відзначити гарну гру юнаків Добровеличківського району, а саме Липнязької ЗШ №1 якою опікується молодий учитель фізичної культури Ліщенко А.М. та гарну гру дівчат з Благовіщенського району.  Підсумовуючи сказане хочу відзначити, що волейбол в західній зоні Кіровоградщини  розвивається, а командам переможців побажати гарних і вдалих стартів у фінальній частині змагань.

Немає коментарів:

Дописати коментар