понеділок, 23 квітня 2018 р.

Відкритий Турнір з волейболу серед чоловічих аматорських команд на Кубок пам’яті Мікуліча О.Л.


   
22 квітня 2018 року на спортивній базі Новоархангельської ДЮСШ  Новоархангельського НВО №1 відбувся Відкритий турнір з волейболу серед аматорських чоловічих команд на кубок пам’яті учителя Скалівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, тренера-викладача відділення волейболу Новоархангельської ДЮСШ, наставника волейбольної команди ФСК «Вись» с.Скалева.
    В турнірі взяли участь 5 команд, з них команда «Панчево» с.Панчево, Новомиргородського  району, ВК «Мала Виска» м. Мала Виска, ФСК «Вись» с.Скаліва, Новоархангельський район, «ДЮСШ – 2002» смт.Новоархангельськ, «Тренер» смт. Новоархангельськ.
     Команди були розділені за допомогою жеребкування на дві підгрупи, де змагання проходили за коловою системою

ТАБЛИЦЯрезультатів змагань в групі

група А
№ з/п
Назва команди
1
2
3
Різниця партій
О
М
1
«Панчево»
Новомиргородський р-н
В
2:0
2
1:2
1
3-2
+1
3
ІІ
2
ВК «Мала Виска»
0:2
0
В
1:2
1
1-4
-3
1
ІІІ
3
«Тренер» Новоархангельськ
2:1
2
2:1
2
В
4-2
+2
4
І
група Б
№ з/п
Назва команди
1
2
Різниця партій
О
М
1
«ДЮСШ -  2002» Новоархангельськ
В
0:2
0
0-2
-2
0
ІІ
2
ФСК «Вись» с.Скалева
2:0
2
В
2-0
+2
3
І
       Далі були стикові ігри за І та за ІІІ місце, де за ІІІ місце здобула Команда ФСК «Вись» с.Скалева, ІІІ місце – «ДЮСШ – 2002», відповідно «Тренер» та «Панчево» посіли ІІ та ІУ місця. У місце за маловисківцями.
       По закінченню турніру переможці  з рук Поліщук Л.Л. - сестри Мікуліча О.Л., отримали Перехідний Кубок пам’яті. Також переможці та призери були нагородженні грамотами відповідних ступенів Новоархангельської районної організації ВФСТ «Колос» АПК України і відділу освіти, молоді та спорту Новоархангельської РДА.  Цього року також не обійшлося без призового фонду - від вихованців Олександра Леонтійовича, братів Володимира та Романа Колючих, які щорічно надають грошову допомогу задля підвищення азарту спортивних баталій.  На завершення цього заходу Лариса Леонтіївна запросила всіх до батьківської хати – до «Садиби у Мікуліча» (с.Синюха, Новоархангельського району) на вшанування світлої пам'яті брата Олександра.

Райорганізація ВФСТ «Колос» АПК України, Поліщук Л.Л. щиро вдячні всім, хто долучився до проведення даного заходу.



Немає коментарів:

Дописати коментар