понеділок, 27 лютого 2017 р.

Турнір присвячений вшанування пам'яті Сурженка С.І.


25 лютого 2017 року минає 32 річниця з Дня народження Героя Новоархангельщини, воїна АТО Сурженка Сергія Івановича. Сергій Іванович навчався в Новоархангельській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 і паралельно підвищував свою спортивну майстерність у відділенні футболу Новоархангельської дитячо-юнацької спортивної школи. Займатися футболом почав Сергій з другого класу. Входив до команди ДЮСШ 1985 р.н.. Приймав участь у складі   збірної  району  у чемпіонатах та кубках області з футболу та футзалу. Неодноразово був переможцем та призером, у складі збірної команди Новоархангельського району, в обласних та республіканських змаганнях. Був переможцем чемпіонату району з футболу у складі команд сіл Новоархангельська, Нерубайки, Небелівки, Торговиці.   
  

Герой Новоархангельщини загинув 18 січня 2015 року у боротьбі з терористами і російськими агресорами під селищем Спартак Донецької області. Він стояв на захисті України, заплативши при цьому найвищу ціну, віддавши своє  життя  за цілісність та Незалежність України. Сергій захоронений в селищі Новоархангельськ Кіровоградської області. Всі знали Сергія як чесну, порядну людину, патріота країни, який серцем і душею вболівав за свою державу і не міг залишатися осторонь.
   Вихованці ДЮСШ та спортсмени району ніколи не забудуть його відвагу і відданість Вітчизні.
   
25 лютого 2017 року на спортивній базі Новоархангельської дитячо-юнацької спортивної школи було проведено турнір присвячений вшануванню пам’яті  Сергія Івановича серед наймолодших юних футболістів. В турнірі взяли участь учні Скалівського НВК «ЗШ І-ІІ ст. – ДНЗ», Мар'янівської ЗШ І-ІІ ступенів, дві команди від Кам'янецького відділення футболу Новоархангельської ДЮСШ та чотири команди вихованців Новоархангельської ДЮСШ (учні Новоархангельського НВК ЗШ І-ІІІ ступенів – гімназія» НВО №1, Торговицької ЗШ І-ІІІ ступенів ім..Є.Маланюка Торговицького НВО, Новоархангельської ЗШ І-ІІІ ступенів НВО№2).



Всього взяло участь 8 команд юнаків 2006 р. н. та молодших. Всі команди були розподілені на дві підгрупи, де лідером групи «А» виявилася команда «ДЮСШ – 1», а лідером групи «Б» - команда Скалівського НВК «ЗШ І-ІІ ступенів – ДНЗ».
У фінальній зустрічі вищезгаданих команд перемогу одержала команда «ДЮСШ-1» а скалівчани мають другу позицію турнірки. За третє місце позмагалися представники Новоархангельського НВК «ЗШ І-ІІІст.- гімназія» та Торговицької ЗШ І-ІІІст.ім.Є.Маланюка, де перемогу отримала команда Новоархангельського НВК.

Команди призери були нагороджені спільними дипломами відділу освіти, молоді та спорту Новоархангельської РДА та ГО «Новоархангельська районна федерація футболу». Всі команди-учасниці також були відзначені футбольними м’ячами та солодощами від ПСП «ЛАН».    Вихованці ДЮСШ, тренери виносять подяку керівнику ПСП «ЛАН» Кирсті М.М. за підтримку у проведенні даного турніру.



 





 

Немає коментарів:

Дописати коментар