понеділок, 21 березня 2016 р.


УКРАЇНА

 НАКАЗНАЧАЛЬНИКА ВІДДІЛУ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ НОВОАРХАНГЕЛЬСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ


від 11січня 2016 року                                                          № 05
смт Новоархангельськ

Про проведення 3-денних польових
занять з юнаками та медико-санітарної
підготовки з дівчатами 11-х класів

         Відповідно до програми предмету "Захист Вітчизни" та Інструктивно-методичного листа Міністерства освіти і науки України щодо вивчення предмету "Захист Вітчизни" у 2015/2016 навчальному році, наказую:


        1. Провести 3-денні польові заняття з юнаками та  дівчатами, які проходили навчання предмету "Захист Вітчизни" за навчальною програмою юнаків (надалі учні 11 класу), у період з 23 по 25 травня 2016 року на базі Покотилівської ЗШ І-ІІІ ступенів.  З дівчатами та юнаками, які проходили заняття  з "Захисту Вітчизни"  за навчальною програмою дівчат  провести заняття з медико-санітарної підготовки, із залученням шкільних медичних сестер на базі дільничних лікарень чи місцевих ФАПів, з 23 по 25 травня 2016 року.                                                                    
   2. Провести військово-польові заняття з юнаками та заняття з медико-санітарної підготовки за 18-годинною програмою
       3. Керівникам загальноосвітніх навчальних закладів району:
        1) зобов’язати вчителів, що викладають предмет "Захист Вітчизни" прибути до відділу освіти, молоді та спорту з учнями 11 класу 23 травня 2016 року;
    2) подати списки учнів, які мають допуск лікаря та будуть проходити військово-польові збори до 20 квітня 2016 року.
        4. На основі поданих списків затвердити склад взводів
        5. Взводними призначити:
        вчителя фізичної культури Іванівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Жулінського Е.В. – І взвод;
вчителя фізичної культури Надлацької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Донченка І.П. – ІІ взвод;
вчителя зарубіжної літератури Мар’янівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Зінченка М.М. – ІІІ взвод;
вчителя історії Тернівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Кушніра В.Ф. – ІV взвод (взвод учителів "Захисту Вітчизни").
   6.Начальником штабу навчальних військово-польових зборів призначити учителя фізичної культури Покотилівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Солов’я С.Г.
    7. Начальником табору навчальних військово-польових зборів призначити учителя "Захисту Вітчизни" Нерубайської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.
      8.  Затвердити склад робочої групи щодо проведення навчальних військово-польових зборів учнів 11 класів загальноосвітніх навчальних закладів району, що наводиться у додатку.
     9. Методисту районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Ткаченку В.М.:
        1) розробити план заходів, щодо проведення підготовчих робіт по організації та проведенню навчальних військово-польових зборів;
    2) розробити план проведення занять, розклад занять на польові збори, розпорядок дня, в якому передбачити час на культурно-освітню та спортивно-масову програму, інструкцію з вимогами безпеки під час проведення навчально-польових занять до 20 квітня 2016 року;
       3) прийняти заліки з фізичної підготовки юнаків, скласти звіт по проведенню навчально-польових занять та до 30 травня 2016 року. Узагальнену інформацію надати  відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації  та КЗ "Кіровоградський інститут післядипломної педагогічної освіти ім. В.Сухомлинського"
      10. Контроль за виконанням даного наказу покласти на головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Притулу Т.С.

Начальник відділу освіти, 
молоді та спорту РДА                                      В.Ткаченко


Немає коментарів:

Дописати коментар