пʼятницю, 21 квітня 2017 р.

«Шкіряний мяч – 2017» - центральної зони Кіровоградської області


8 квітня 2017 року Новоархангельщина приймала ІІІ етап Всеукраїнських змагань з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч – 2017» серед юнаків 2004 року народження.  В даних змаганнях взяли участь 5 команд з районів області – це Маловисківський, Новомирогородський, Кіровоградський, Новоукраїнський та Новоархангельський райони.
              В результаті спортивних баталій Кіровоградський район посів п’яту сходинку турнірки отримавши чотири поразки. Новомиргородський район отримав перемогу над кіровоградцями та  нічию з ново українцями і посів 4 сходинку турнірної таблиці. Отримавши дві перемоги і дві поразки ІІІ сходинку турнірки посідає Маловисківська ЗШ І-ІІІ ступенів – інтернат. Маючи в своєму активі дві перемоги,  нічию з ЗШ №3 Новомиргородської районної ради та поразку від Торговицького НВО Новоархангельської районної ради ІІ місце здобуває Іванівська ЗШ І-ІІІ ступенів Новоукраїнського району,  І місце за  господарями проведення змагань Торговицьким НВО (директор Аліщенко А.І., тренер Горбачов С.А.).

Команда юнаків Новоархангельського  району здобула чотири перемоги. В загальному заліку було забито у ворота суперників 18 м’ячів та жодного не пропустили.  Найкращим воротарем визначено Лещенка Олега (Торговицьке НВО), найкращим нападником – Голова Ростислав (Торговицьке НВО) та бомбардир – Макаров Роман  (Торговицьке НВО)

Таким чином, Торговицьке НВО Новоархангельської районної ради у фінальній частині обласних змагань з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч – 2017» серед юнаків 2004 року народження, а отже Новоархангельщини знову у фіналі.









Немає коментарів:

Дописати коментар