понеділок, 6 березня 2017 р.

Відкрита Першість селища Новоархангельськ з волейболу серед жіночих команд присвячена Міжнародному жіночому дню 8 березня.



 5 березня 2017 року на базі Новоархангельської дитячо-юнацької спортивної школи було проведено Відкриту Першість селища Новоархангельська  з волейболу серед жіночих команд присвячену  Міжнародному жіночому дню 8 березня на призи селищного голови. Турнір мав міжрегіональний характер, були запрошені команди з Тальнівського району, м. Мала Виска, Добровеличківського району, Вільшанського району 3 команди з селища Новоархангельськ. За умовами положення про проведення заходу дозволялося приймати участь  учасникам не молодшим 16 років.  Всі шість команд були розділені на дві підгрупи.
І група: Вільшанський район, Новоархангельська ЗШ І-ІІІ ст. №2, м.Мала Виска, де лідером групи стала команда Новоархангельської ЗШ І-ІІІ ст.№2, ІІ місце за Малою Вискою, ІІІ у вільшанців.
ІІ група: Добровеличківський район, Новоархангельський НВК «ЗШ І-ІІІ ст. гімназія», Новоархангельська ДЮСШ, де лідером  групи виявилася команда Новоархангельського НВК «ЗШ І-ІІІ ст. – гімназія», ІІ місце у добровеличківців, ІІІ - Новоархангельська ДЮСШ.
          
   Таким чином за 5 місце змагалися команди з Вільшанського району та Новоархангельської ДЮСШ, де перемогу здобула команда дівчат з смт. Вільшанки, 6 місце за молодшими вихованками ДЮСШ Новоархангельськ. За ІІІ місце посперечалися представники м.Мала Виска та Добровеличківського району , де поразки зазнали добровеличківці, за ними  четверте місце. У фінальній частині турніру зустрілися представники селища Новоархангельськ : Новоархангельський НВК «ЗШ І-ІІІ ступенів – гімназія» та Новоархангельська ЗШ І-ІІІ ст.№2, де перемогу здобула команда Новоархангельської ЗШ І-ІІІ ст.№ 2. Друге місце за гімназистами. Кращим гравцем турніру визнана Сучок Людмила.
         Турнір організовано та проведено районною організацією фізкультурно-спортивного товариства «Колос»  за підтримки відділу освіти, молоді та спорту РДА та Новоархангельської селищної ради.  Команди призери були відзначені спільними грамотами відділу освіти, молоді та спорту Новоархангельської РДА та Новоархангельської селищної ради.  По закінченню турніру з вітальним словом до учасників звернувся заступник голови селищної ради Бурдига М.Д., який вручив призерам грошову винагороду та символічні квіти до Міжнародного жіночого Дня.



 

 

 

 

 


 







Немає коментарів:

Дописати коментар