середу, 7 жовтня 2015 р.

Відкритий Чемпіонат Новоархангельської ДЮСШ з легкоатлетичного кросу під гаслом "Україна понад усе!"

26 вересня 2015 року в центральному парку селища Новоархангельськ відбувся Відкритий Чемпіонат Новоархангельської дитячо-юнацької спортивної школи з легкоатлетичного кросу. Взяли участь у змаганнях 53 учасники. До програми легкоатлетичного кросу увійшли дистанції: 2004 рік і молодші  дівчата і юнаки – 500м, 2002-2003 р.н. і дівчата і юнаки – 1000 м, дівчата 2001 р.н. і старші – 1000м, юнаки 2001 р.н. і старші бігли 1500м. Змагання розпочалися з параду відкриття.






З теплими гарними словами до дітей звернулася керівник ПСП «Синюха» Голобородько О.П., побажала юним спортсменам вдалих стартів та перемоги не  лише на змаганнях, а і вжитті.
 Серед призерів І місця вибороли: Руденко Іванна(Новоархангельськ), Бражко Інна (Кальниболот), Гереженівська Мирослава (Торговиця), Кулик Володимир (Скалівські-Хутори), Бєдін Віталій (Новоархангельськ), Слюсаренко Владислав (Торговиця), ІІ місця вибороли: Кулинич Дмитро (Новоархангельськ), Кашанов Максим (Торговиця),  Білозор Олександр (Торговиця), Слюсаренко Аліна (Торговиця), Вовкодав Алла, Гереженівська Яна (Торговиця), ІІІ місця вибороли: Журак Каріна (Торговиця), Печенюк Аліна (Кальниболот), Журавка Алла, Гаврилюк Роман (Торговиця), Ревенко Дмитро (Торговиця), Дідковський Іван  (Новоархангельськ).

Після проведення забігів відбувся парад нагородження та закриття змагань. Всі переможці та призери змагань були нагородженні грамотами та медалями відповідних ступенів відділу освіти, молоді та спорту Новоархангельської райдержадміністрації та грошовими винагородами від ПСП «Синюха» зі слів Ольги Пантелеймонівни: «допомога на кеди та спортивну форму». Не обділила увагою Ольга Пантелеймонівна і дітей з с. Синюхи, хоча вони і не потрапили на п’єдестал нагороджених. Але синю хінські діти сильні духом і ніколи не здаються, в наступному році вони обов’язково займуть призові місця.





Немає коментарів:

Дописати коментар